fbpx

Despre Noi

NAi Romania & Moldova

Dacǎ vrei sǎ-ţi dezvolţi afacerea, s-o vinzi sau sǎ-ţi cauţi parteneri noi, ai nevoie de o evaluare corectǎ şi rapidǎ a companiei tale.

NAI Romania este unul dintre leaderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri, fiind reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova.

NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume. NAI Global gestionează o rețea de 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume.

NAI România are sediul în București. O echipă dedicată o oameni furnizează servicii de management, tehnologie, marketing și servicii corporative clienților noștri din România și Internationaly.NAI România este un furnizor complet de servicii care oferă servicii imobiliare la nivel național.

Cifrele nu greşesc niciodatǎ​

Trecutul ne recomandǎ:

0
evaluatori
0
Ani de experienţǎ
0
Rapoarte de evaluare

Compania noastră ajută instituţiile, companiile şi oamenii să-şi evalueze corect şi rapid toate proprietăţile imobiliare, ceea ce duce la o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii. După o evaluare, totul devine echitabil şi clar. Prin urmare, dincolo de obiectivul de ne creşte cota de piaţă, urmărim în permanenţă gradul de satisfacţie al clienţilor noştri.

Green Homes

Green Homes sau Clǎdirile Verzi, un concept relativ nou în sectorul construcţiilor, dar cu impact mediatic imediat în ţǎrile dezvoltate, începe sǎ ia amploare şi la noi.

Ce anume presupune o Clǎdire Verde?
În primul rând, construirea cu mare grijǎ faţǎ de mediul înconjurǎtor. Aici existǎ norme întregi de respectare a unor proceduri foarte stricte, verificate mai apoi de experţii care acordǎ certificarea.

Urmeazǎ eficienţa energeticǎ, amplasamentul, folosirea unor materiale sustenabile, samd.

Nu poţi denumi o construcţie Clǎdire Verde pur si simplu. În România orice construcţie care aspirǎ la privilegiul de fi numitǎ Clǎdire Verde, trebuie certificatǎ de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline în acest sens.

Suntem NAI Romania şi îţi putem oferi oricând informaţii suplimentare despre Clǎdirile Verzi.

Contacteazǎ-ne chiar acum la 𝟎𝟑𝟏𝟏𝟎𝟏𝟏𝟖𝟗𝟎

Responsabilitate

🍃Susţinem dezvoltarea durabilǎ a agriculturii prin utilizarea în mod responsabil a resurselor.

🌻De aceea, publicǎm periodic studii de piaţǎ privind agricultura şi impactul asupra mediului înconjurǎtor.

🌳Publicǎm periodic studii de piaţǎ despre energia verde.

🇷🇴Rǎmâi conectat şi aflǎ de ce România este mai mult decât privilegiatǎ datoritǎ poziţionǎrii geografice.

Rǎmâi conectat cu noi şi aflǎ mai multe.

Inovaţie! Suntem singura companie din România care oferă servicii de evaluare a activităţii din trecut a Primăriilor.

Vrei creştere? Mǎsoarǎ tot!
Dacǎ nu se poate mǎsura, nu existǎ!
Ai putea lejer sǎ-ţi dublezi cifra de afaceri, chiar şi în pandemie.
Cum faci asta? Primul pas este sǎ afli exact unde te afli.
Comandǎ o evaluare şi aflǎ exact ce se întâmplǎ ACUM în firma ta. Numai aşa poţi stabili direcţia de urmat şi obiectivele clare.