fbpx

THE OFFICIAL LISTS OF THE 2020 BUSINESS ELITE’S “40 UNDER 40” AWARDEES ARE PUBLISHED!

S-au publicat listele oficiale ale premiilor „40 Under 40” ale Business Elite 2020 din care face parte din Andrei Botiş, CEO NAI Romania.

Business Elite „40 Under 40” este un program de premii de prestigiu care identifică tineri executivi și antreprenori remarcabili din afacerile lumii, vizionari și inovatori care schimbă modul în care se fac lucrurile. Ei îi inspiră pe ceilalți și deja dau înapoi comunităților lor și propriilor țări. Și fiecare dintre ei are sub patruzeci de ani.

Este unul dintre cele mai populare și prestigioase premii din lume pentru tinerii lideri de afaceri, de multe ori primul program care pune accentul pe mulți notabili de succes la nivel mondial. Este aproape sigur că premiatii noștri vor crea recorduri remarcabile ale realizărilor post-atribuire.

Criterii de selecție: Comitetul consultativ

Comitetul consultativ „40 sub 40” al Business Elite este format din persoane respectate și cu experiență din întreaga lume a afacerilor, lideri în industriile, profesiile și comunitățile lor. Consiliul consultativ reflectă diversitatea și excelența în leadership în afacerile globale.

Membrii își oferă timpul pentru a revizui materialele nominalizate și pentru a se întâlni anual pentru a selecta cei 40 de premiați pe regiune. Le mulțumim pentru angajamentul lor și pentru rolul important pe care îl joacă în selecție.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

SUNĂ ACUM!